top of page

FAQ

 • Hoe werkt een waisttrainer?
  Door een waisttrainer regelmatig te dragen zorg je ervoor dat je taille smaller wordt. Je taille zal een slankere vorm krijgen door de compressie van de latex taillebanden. Ook zorgt het ervoor de dat ‘’probleemzones’’ zoals lovehandles en onderbuik worden gelift.
 • Hoe snel zie ik resultaat?
  Het beste resultaat is te behalen door een gezond dieet, Goede hydratatie van de huid en voldoende beweging. Hierdoor zou er in de eerste 2 weken al veranderingen te zien zijn. Resultaten zijn op elk lichaam natuurlijk anders. Het is echter wel de bedoeling dat de waisttrainer een aantal uur per dag, voor een langere periode gedragen wordt, Om echt blijvende resultaten te creëren.
 • Moet ik met de waisttrainer aan sporten?
  Wij raden het niet aan om met deze Latex waisttrainer te sporten. Dit zal ervoor zorgen dat de waisttrainer sneller uittrekt waardoor de werking niet meer optimaal is.
 • Welke maat heb ik nodig?
  Om de juiste maat te kunnen bestellen kunt u het beste uw maten opmeten op de punten die staan aangegeven. In de maattabel staat een indicatie van welke maat het beste zal passen. Ik zit volgens de maattabel tussen verschillende maten. Om het meest geschikte maat te kiezen is het van belang om uit te gaan van de maat van 2. Taille en 3. Heupen/ onderbuik. Is het verschil te groot. ( groter 20 cm dan de grotere maat nemen).
 • Hoe lang duurt de levering?
  We streven ernaar om uw pakket binnen 5 werkdagen te leveren. Mocht dit langer duren ontvangt u tijdig een bericht.
 • Kan ik mijn waisttrainer retouren?
  Let op! Wegens hygiënische redenen, door het covid-19 virus. Nemen wij geen artikelen retour.
 • Welke betaalmethodes zijn er?
  Betaalmethode Land IDeal Nederland Visa Internationaal Mastercard Internationaal American ExpressInternationaal MaestroI nternationaal Sofort banking Duitsland Giro Pay Duitsland
bottom of page